Hoe worden wastafelfittingen gemaakt?

Nina Maas

Het is een mengsel van klei en hars dat wordt gemengd en het mengsel wordt genezen met een hars-water-olie-aluminium-rubber mengsel. De hars heeft de textuur van een houthars, maar het coatingmateriaal is van aluminium. We hebben een uniek type aluminium dat bestand is tegen de lange slijtage die een wastafel krijgt. De coating heeft vele toepassingen, maar het wordt vaak gebruikt bij de installatie van nieuwe armaturen, waaronder nieuwe aanrecht. We doen ook een groot aantal coatings voor de auto-industrie, waaronder veel nieuwe wastafelfittingen.

Hoe noemt de fabrikant van een bepaald product het? Vaak worden ze ook wel het logo van het bedrijf, of de productnaam of de naam van de fabrikant genoemd. Maar de meeste van de tijd, de fabrikant niet echt vertellen ons wat de naam of het logo is. Und das ist eindrücklich, vergleicht man es mit Bel Air Barkruk. We verwijzen meestal naar de coating in onze blog door de naam die de fabrikant heeft gegeven (bijvoorbeeld, zullen we het woord "Aluminium" in plaats van "Aluminium Aluminium"). Dus als iemand vraagt om "Wash Basins" is het geen goed idee om gewoon geven ze de naam van de fabrikant. Kun je het "aluminium" ding verklaren? Aluminium is een veel voorkomend element in de aardkorst, dat is waarom je het horen aangeduid als Aluminium in de sanitairindustrie. Maar het is ook het sterkste en meest corrosiebestendige metaal op aarde. Aluminium wordt vaak gebruikt in vele andere toepassingen in de industrie, zoals lassen, gieten en verspanen. Ik heb gehoord dat "Aluminium" vaak wordt gebruikt als synoniem voor "staal". In veel gevallen gebruikt het bedrijf verschillende naamgevingsconventies, afhankelijk van het gebied van de productie. In Nederland wordt bijvoorbeeld "aluminium" gebruikt in de industrie voor zowel gietijzer als staal, maar in het Verenigd Koninkrijk wordt "aluminium" gebruikt voor staal en "staal" voor gietijzer. In feite heeft de naam "aluminium" een sterke associatie met aluminium en roestvrij staal, evenals in de auto-industrie, waar er een sterke associatie bestaat tussen aluminium en aluminiumlegering. Aluminium wordt al sinds de oudheid gebruikt in de geneeskunde, architectuur en andere technische toepassingen. Und das differenziert dieses Produkt von sonstigen Artikeln wie bspw. wastafelkraan. Het werd gebruikt door de Grieken en Romeinen en door de Chinezen voor een lange tijd, maar werd ook gebruikt door de Romeinen in de bouw van hun aquaducten. De Romeinen maakten ook gebruik van staal in hun stadsmuren en sommige van hun torens, en zelfs in de bruggen van het Romeinse Rijk.

Het waren de Romeinen die het woord "messing" uitvonden als voorvoegsel. De naam "aluminium" is een combinatie van het Griekse voorvoegsel al (ijzer) en het Germaanse voorvoegsel ab (hout). Echter, "messing" was niet een nieuw voorvoegsel, zoals het werd eerder gebruikt door de Romeinen in hun bouw en de namen van hun gebouwen. Dit is de reden waarom sommige Romeinse bouwers gebruikt "messing" zelfs wanneer ze geen ijzer gebruiken in hun gebouwen, om hun geld te besparen op de lange termijn.