Is het mogelijk om wastafelfittingen terug te brengen?

Nina Maas

Nee, je ze niet retourneren zolang je de fittingen op eBay hebt gekocht. Het is heel moeilijk voor mij om een fitting terug te keren als het voor een bepaald deel, het is moeilijker als je het gekocht gebruikt, omdat de verkoper kan ze verkopen aan jou.

Om een fitting te maken, maak ik het met behulp van een draaibank en een handboor, met behulp van de metingen die ik ontvang. Het is echt moeilijk om te doen, als de draaibank is meestal vrij oud en soms heb ik de boor te vervangen, of de boor breekt of ik vind een boor die beter werkt en ik kan het opnieuw doen. Das unterscheidet es von weiteren Produkten wie beispielsweise Nachtkastje Lade. Ik weet dit uit ervaring, het kostte me 4 maanden om de fittingen voor het wastafelgebied te doen. Maar ik kan zeggen dat het echt mogelijk is, zolang je weet wat je verwachten van een fitting die je maakt. Hier zijn enkele van de fittingen die ik heb gemaakt. De wastafel montage kocht ik van eBay voor ongeveer $ 200. U meer lezen over deze montage in dit bericht. Mijn eerste montage was het bassin van de gootsteen, zoals ik had de metingen en afmetingen van de vorige montage, en was in staat om te werken aan het snel en gemakkelijk. De fitting werd gemaakt van een stuk pijp met een lengte van ongeveer 5 meter en een hoogte van 1,6 meter voor een totale lengte van 7 meter . De pijp was de juiste grootte te passen binnen het bassin. De opening van de fitting was een beetje groter dan de diameter van de pijp, maar niet veel. Ik gebruikte een aantal van dezelfde pijp die ik maakte voor de vorige montage. Ik maakte toen de montage volgens mijn metingen in dit bericht. Ik zette de montage in de gootsteen, en zorgde ervoor dat het correct werd geplaatst aan de zijkant van de gootsteen. Heeft het zin om wastafelfittingen te kopen? Nadat de fitting op zijn plaats was, heb ik de pijp uit de gootsteen gehaald. Deze keer had ik meer vertrouwen te meten. Ik gebruikte mijn meetlint en gebruikte dezelfde meting als voorheen. Ik gebruikte dezelfde meetlint die ik eerder gebruikte toen ik de laatste montage maakte. Ik eindigde met een zeer strakke pasvorm die kostte me een lange tijd om goed te krijgen. Ik was zo gefrustreerd en moest verwijderen van de waterslang en het filter en schoon het hele bassin met zeep en water te verwijderen al het vuil en de opbouw van vuil. Deze stap duurde minstens 2 uur om het goed te krijgen. Toen ik in staat was om de slang te verwijderen begon ik op zoek naar het probleem met de fittingen. Er zat geen vuiltje meer aan de armaturen. Het lijkt erop dat de fit was perfect, de montage was perfect afgesloten en er was geen vuil ergens op de leidingen. Het enige deel van de montage dat enigszins los was was aan de zijkant van de pijp, dus ik moest ervoor zorgen dat dit gebied was goed afgesloten. Ik moest de pijp nemen en er gaten in boren om de gaten te maken. De fitting was gemaakt met siliconen en de leidingen waren ook bedekt met siliconen, dus ze hadden geen schade. Maar je nog steeds het vuil zien. Das unterscheidet dieses Produkt ausdrücklich von sonstigen Produkten wie etwa wastafelkraan Test. Ik heb geen foto van de fittingen, want ik was bezorgd over het vuil en de siliconen niet goed afdichten.